Ibèria Festival València, decibels per a rockaddictes

Publishing date 10/02/2014

Els vells rockers, bandes que han marcat les nostres vides, mai fallen. I prova d'això és que llegendes del rock espanyol com Loquillo, La Unión, La Guardia, Celtas Cortos o M-Clan, es donen cita dissabte que ve 15 de febrer en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Si t'agrada la música, eres nostàlgic dels anys huitanta o simplement rockaddicte, vine a vibrar amb els milers de decibels rockers de l'Ibèria Festival.
Ibèria Festival València, decibels per a rockaddictes

L'Ibèria Festival 2014 porta a València dissabte que ve, 15 de febrer,  els millors grups del nostre pop-rock. Loquillo, M-Clan, La Unión, Celtas Cortos, Danza Invisible, Seguridad Social i La Guardia, tots ells referents musicals d'aquella dècada, són els grups participants. I comptem també amb un artista invitat molt especial: Carlos Segarra de Los Rebeldes, tot un luxe. Un cartell increïble per a una nit de sons inoblidables.

Els assistents no tindran temps per a descansar. Durant dotze hores es mouran al ritme de temes tan coneguts com Más allá del bien y del mal, Quiero un camión, Cadillac solitario, Cuéntame un cuento, Lobo Hombre en París, Sopa fría, Reina del Caribe, Barco hacia la nada o Mil calles llevan hacia ti. Cançons molt conegudes que causaran les delícies dels nostàlgics dels vells rockers, aquells que mai moren.

La cita amb el rock espanyol de l'Ibèria Festival 2014, a la que cap seguidor del rock pot faltar, és el 15 de febrer en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. I recorda que les entrades ja estan a la venda.

 

 

www.iberiafestival.com

Altres dades: Valencia

Valora i compartix