IVAM deliciós

Publishing date 23/09/2013

L'IVAM proposa un recorregut entre vinyes i menjars mercé a les exposicions de Francesc Guillamet i Miquel Francés. Vine a gaudir de dues mostres gastronòmiques delicioses: El bodegó recuperat i Escrivint el paisatge del vi, que esgoten els seus últims dies en el museu valencià.

IVAM deliciós

 

El pròxim 28 de setembre és la data límit per a recrear-se en les increïbles imatges de Guillamet i Francés. Dues mostres que permeten gaudir de la gastronomia i del vi sense provar mos i que transporten a l'espectador a mons sorprenents d'aromes i sabors només a través de la mirada.

 

La projecció Escrivint el paisatge del vi. Enografies de Miquel Francés és un assaig fotogràfic sobre l'evolució del paisatge i el seu cromatisme, que Francés va realitzar a la comarca vitivinícola dels Alforins.

El bodegó recuperat de Francesc Guillamet forma part del projecte Art i Gastronomia i exhibeix una selecció de 50 fotografies realitzades al llarg de la seua carrera com a fotògraf gastronòmic. De les imatges realitzades per a les creacions de Ferrán Adrià, Sergi Arola o els germans Roca, a les creacions en rebosteria de Francisco Torreblanca, Guillamet ha desenvolupat una fotografia d'alta perfecció tècnica que combina amb els seus coneixements d'història de l'art. En les seues imatges hi ha referències a la pintura moderna i als llenguatges de l'abstracció, des de la geomètrica a la lírica.

 

www.ivam.es

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix