L'exposició més gran de dinosaures d'Europa ja està a València

Publishing date 7/10/2018

Dino Expo XXL és el nom d'aquesta gran exposició que es podrà visitar fins al 14 d'octubre en l'avinguda Pío Baroja, enfront del Bioparc de València.
L'exposició més gran de dinosaures d'Europa ja està a València

Els dinosaures han arribat a València. Dino Expo XXL és la mostra juràssica més gran de tota Europa i un pla perfecte per a acudir amb tota la família. L'exposició està formada per 100 dinosaures animatrònics i a escala real que us sorprendran a tots per la seua semblança amb la realitat. A més de veure'ls en moviment i amb so, podreu aprendre més sobre ells gràcies a panells informatius.

Recorrereu les diferents èpoques prehistòriques veient Triceratops, Espinosaures, Diplodocus o a l'espectacular Tiranosaure Rex a tamany real. També hi ha reproduccions de mamuts i de l'home del Neandertal, un documental interactiu i una zona en la qual els xiquets podran convertir-se en paleontòlegs per un dia. Descobriran com era el planeta, quins eren els seus costums i els motius que van portar a la desaparició dels dinosaures.

Els horaris de visites són de 17 a 21 hores en dies laborables i d'11 a 21 hores caps de setmana i festius. Les entrades per a visitar Dino Expo XXL tenen un preu de 7 euros per a xiquets i de 9 euros per a adults. Tens fins al diumenge 14 d'octubre per a visitar el recinte, que es troba en l'avinguda Pío Baroja, enfront del Bioparc.

València hi ha plans per a tota la família. Des d'una visita al Bioparc passant pels diferents edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències com l’Oceanogràfic o el Museu de les Ciències. El parc Gulliver, en els Jardins del Túria, els encantarà i farà que se senten com a autèntics lil·liputencs. 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix