Llest per a la ruta ciclista de l'any a la Comunitat Valenciana? La Marxa Ciutat València ja està ací!

Publishing date 27/05/2019

Comença a calfar motors perquè arriba un dels esdeveniments ciclistes més importants de l'any a la Comunitat Valenciana, la Marxa Ciutat València. Tres recorreguts, milers de valents. Et sumes?
Llest per a la ruta ciclista de l'any a la Comunitat Valenciana? La Marxa Ciutat València ja està ací!

Només falten uns dies perquè la Marxa Ciutat València recórrega la capital del Túria a través d'alguns dels seus paisatges més apreciats: els ports de l'Oronet i Chirivilla, els bonics pobles de Serra i Nàquera, la pujada a Segart… Un any més, milers de ciclistes arribats de tot el món s'enfrontaran a les diferents rutes en les quals es divideix aquesta marxa, una de les més importants cites de la modalitat dins del calendari de la Comunitat Valenciana.

 

El Gran Fons Internacional és el repte més important dins dels tres desafiaments d'aquesta marxa. Els participants s'enfronten a 190 km al llarg de la província de València, envoltant el Parc Natural de la Serra Calderona i arribant fins al municipi de Cullera, per a finalment tornar a la Marina de València, des d'on ixen les tres proves. Entretant, hauran creuat quatre ports de muntanya i superat més de 2.800 metres de desnivell positiu.

 

Si bé el Gran Fons Internacional requereix una gran preparació física, La Marxa Ciutat València compta amb dos altres eixides per a obrir-se al gran públic. També en el cas d'aquests perfils de mitjà i menor quilometratge, els inscrits s'enfronten a un desafiament. En la carrera de dificultat mitjana, el recorregut travessa 100 km i dos ports de muntanya, mentre que el tercer nivell s'allarga 76 km i acumula més de 620 metres de desnivell positiu.

 

Qualsevol dels tres recorreguts de la Marxa Ciutat València passa per les carreteres més emblemàtiques de la província per a la pràctica d'aquest seguit esport, oferint a esportistes i públic unes vistes d'allò més diverses i inoblidables, amb els túnels verds formats pels arbres, el Mediterrani de fons o l'horta valenciana com a escenari. Vinga, no tardes a inscriure't! Si no t'atreveixes, acosta't a la Marina de València per a unir-te a aquesta gran festa d'ambient esportiu, al costat de l'edifici Veles e Vents.

Altres dades: Valencia

Valora i compartix