Mitic Bike, un ascens èpic i una arribada única

Publishing date 12/04/2017

Mitic Bike València-Javalambe-València se celebra els dies 21, 22 i 23 d’abril amb eixida des de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Mitic Bike, un ascens èpic i una arribada única

Eren els anys noranta del segle passat quan un grup d’entusiastes del club MTB Turyciclo va començar a organitzar una travessia en tres etapes durant el solstici d’estiu. Durant estos anys s’ha millorat, s’ha establit contacte amb ajuntaments i comarques per a dotar-la de servicis logístics més bons i de més seguretat. Enguany, amb el 25 aniversari de la travessia, ha arribat el moment d’obrir la Mitic Bike a clubs i particulars perquè gogen d’esta experiència única.

La prova, que es fa els dies 21, 22 i 23 d’abril, ix de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, arriba al cim Javalambre (Terol), a 2020 metres d’altitud, i torna al cap i casal. En total, la carrera summa 290 quilòmetres i 6.000 metres de desnivell. Mitic Bike està organitzada per Geo-Planet i pretén ser una prova MTB per a corredors espanyols i d’altres països que vegen en la zona mediterrània una ubicació propícia per a preparar la temporada de ciclisme per la climatologia i orografia.

Per als corredors té tots els servicis, característiques tècniques i mesures de seguretat necessàries per a convertir-se en una experiència inoblidable i un desafiament mític. El públic, d’altra banda, podrà gojar de la bellesa del paisatge de muntanya i de les platges que es recorren durant el descens.

Viu Míting Bike en línia

Altres dades: Valencia

Valora i compartix