Naix 4ever València Fest

Publishing date 21/06/2018

Viu un festival únic! Els dies 29 i 30 de juny, trenta anys de cultura musical envairan la ciutat per a tornar a fer-te somiar despert. T'espera una gran selecció dels artistes més rellevants de diferents estils musicals amb els quals gaudiràs d'un ambient exclusiu en un entorn privilegiat, La Marina de València.
Naix 4ever València Fest

La primera edició de 4ever València Fest celebra el 30 aniversari d'un dels directes més emblemàtics que ha viscut la ciutat: l'últim concert de Simple Minds en la seua gira “Alive & Kicking”. Tot un homenatge a València i la seua gent que no voldràs perdre't!


Al costat de la reconeguda banda escocesa, un altre dels grans noms a nivell internacional és el veterà grup britànic The Prodigy, que presentarà el seu nou treball en 4ever València Fest. A nivell nacional: Santiago Auserón, que forma part de la cultura musical valenciana i en aquesta ocasió s'uneix a un altre dels grups més rellevants de l'escena indie, Sexy Sadie. Complementen el cartell la banda Killing Joke, Los Radiadores i The X. A més, se sumen DJs convidats com Caco Monsell, Carlos Simó, David “El Niño”, Edu Veneno, Fran Lenaers, Jesús Brisa, José Coll, Juanito Torpedo, Lluis Bonías, Manoley, Tony El Gitano i Víctor Pérez.


A més dels 8 concerts en directe en La Marina de València, el festival ofereix activitats culturals en diferents espais de la ciutat: conferències, tallers i exposicions, food trucks amb cuina nacional i internacional, mercat ambulant original d'artesans, beach club, zona vip i zona golden tiquet amb front stage i altres serveis que et faran aprofitar al màxim aquesta experiència irrepetible. 


Prepara't per a dos dies únics de cultura, música, sol, mar i gastronomia en ple Mediterrani En Viu. Un lloc idoni per a evadir-se i gaudir d'uns dies inoblidables. Torna a somiar!
 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix