Palau de les Arts de València, un escenari de luxe per a Els Miserables

Publishing date 18/11/2013

Els Miserables, el musical més aclamat de la història, arriba al Palau de les Arts Reina Sofía de València el pròxim 22 de novembre. L’espectacle conta una captivadora història de somnis trencats, un desengany d’amor, passió, sacrifici i redempció, que ha enlluernat milions d'espectadors. Una història escrita per Víctor Hugo fa més d'un segle, els valors de la qual han perdurat a través del temps. Vine i disfruta d’Els Miserables, un cant a la poesia i a la llibertat.
Palau de les Arts de València, un escenari de luxe per a Els Miserables
Arriba a València, per primera vegada, Els Miserables. I ho fa regaladament ni més ni menys que al Palau de les Arts Reina Sofía, on es representarà des del 22 de novembre al 22 de desembre. Els Miserables és una història duradora, els valors de la qual perduren en el temps. Els temes tractats en la novel•la de Víctor Hugo encara seguixen vigents i moltes vegades pròxims: la lluita per la llibertat, el coratge o la revolució del poble, són alguns dels temes centrals de l'obra.      
Ambientada en la França revolucionària del segle XIX, narra la vida de Jean Valjean, perseguit durant dècades per l'implacable policia Javert després que este trencara la seua llibertat condicional. Quan Valjean decidix fer-se càrrec de Cosette, la filla de Fantine, la vida d'ambdós canvia per sempre. www.losmiserables.es

Altres dades: Valencia

Valora i compartix