Plans nadalencs en la ciutat de València

Publishing date 2/12/2018

S'acosta el Nadal i amb ell la ciutat de València s'ompli de llums i alegria. Repassem els punts d'obligada visita en la nostra ruta per la capital si el que busquem és xopar-nos d'esperit nadalenc. Ens acompanyes?
Plans nadalencs en la ciutat de València

La Plaça de l'Ajuntament de València és el punt neuràlgic. A més de la seua espectacular il·luminació i decoració, l'Associació de Comerciants del Centre Històric ofereix tots els anys divertides activitats com la pista de gel, el carrusel i el tren de Nadal, entre uns altres. Aquests serveis estan disponibles fins al 7 de gener (a excepció del tren de Nadal que donarà servei fins al 5 de gener) i són un pla perfecte per a passar un dia en família i emportar-se records inoblidables.


Una altra de les propostes nadalenques per excel·lència és la visita dels nombrosos pessebres que es mostren a València. El propi Ajuntament disposa d'un Pessebre Artístic en el seu Saló de Cristall, d'increïble bellesa. Més de 300 figures, 250 animals i al voltant de 400 ornaments formen l'escena del poble de Betlem. Observa amb detall ja que gran part de les edificacions estan realitzades de forma artesanal.

Ah, la ciutat s'ompli d'arbres nadalencs amb una il·luminació espectacular. Quasi en cada barri trobaràs un, no oblides immortalitzar el moment!

València t'espera amb centenars de propostes: gastronòmiques, culturals i tot el que pugues imaginar. Aprofita la teua visita per a fer les teues compres nadalenques en els comerços de la ciutat i en les diferents fires i mercats que se celebren durant aquestes dates. Que gaudisques!

Altres dades: Valencia

Valora i compartix