València amb xiquets: els millors plans d'oci en família

Publishing date 29/11/2017

València és la ciutat perfecta per a gaudir en família. Grans i xicotets disfrutaran de tots els plans culturals que ofereix la ciutat, des de parcs infantils, fins a exposicions i rutes educatives.
València amb xiquets: els millors plans d'oci en família

Els més xicotets s’ho passaran en gran, descobriran València jugant i aprenent; i els majors, gaudiran com a xiquets al seu costat.

Si estàs pensant a visitar València amb xiquets, et presentem alguns dels millors plans per a disfrutar de la ciutat en família:

El parc Gulliver
Este parc, que es troba en el Jardí del Túria, és una delícia per als més xicotets. Des de l'escultura gegant de Gulliver ixen rampes, tobogans, escales i túnels on jugar hores i hores fins a acabar esgotats. Els xiquets se sentiran Lilliputienses i gaudiran al màxim sense fer-se mal, ja que l'escultura està dissenyada amb materials blans i formes arredonides.

Ruta amb bicicleta amb els més xicotets
El carril bici de València és cada vegada més extens, i és perfecte perquè tota la família gaudisca d'un dia a pedals passant des de la ciutat fins a la platja, pedalejant pel passeig marítim, per a acabar en algun dels seus restaurants on degustar una bona paella que encantarà als més xicotets de la casa. I si fa bon temps, sempre pots quedar-te en la platja jugant amb l'arena i l'aigua del mar.

Ciutat de les Arts i les Ciències
Si els teus fills descobreixen que a València hi ha una ciutat futurista plena de racons on aprendre i passar-s’ho bé, voldran passar hores allí. I la Ciutat de les Arts i les Ciències té açò i molt més. 

Aprofita la cartellera de L’Hemisfèric per a veure alguna pel·lícula en tres dimensions amb els xiquets; en L’Oceanogràfic podran conéixer tots els animals de les seues pel·lícules favorites; i en el Museu de les Ciències Príncep Felipe podran traure el seu costat més científic i al·lucinar amb els dinosaures i l'imparable pèndol de Foucault.

Passeig amb vaixell per L’Albufera
No hi ha res que agrade més als xiquets que un passeig amb vaixell. Al Parc Natural de L’Albufera es pot arribar fàcilment amb autobús des del centre de València. El millor és fer este passeig abans que se’n vaja el sol, per a poder gaudir del capvespre en el mateix vaixell. Els més xicotets gaudiran del passeig pel llac mentre aprenen tot sobre les aus que viuen allí.

Bioparc de València
Els xiquets s’ho passaran en gran descobrint els animals d'Àfrica, els seus noms, com viuen i com són. No hi ha res que li agrade més a un xiquet que els animals, i en Bioparc han recreat el seu hàbitat natural perquè puguen aprendre tot sobre ells alhora que es diverteixen.

El Vaixell Pirata del Parc de Capçalera
T'imagines un vaixell pirata de colors on els xiquets puguen jugar en plena ciutat de València? Doncs en el Parc de Capçalera el trobaràs. Té fins a un embarcador on poder muntar amb barca de pedals al voltant del llac, gaudir dels ànecs, molta gespa on córrer i un amfiteatre.

Museu de Ciències Naturals
Situat en els Jardins de Vivers de València, el Museu de Ciències Naturals és el lloc perfecte perquè els xiquets passen un dia d'allò més didàctic. No solament aprendran sobre la naturalesa, sinó que a més es divertiran durant hores. A més, el museu compta amb tallers i visites dissenyades especialment per als més xicotets.

Sens dubte, València és una ciutat ideal per a conéixer amb xiquets, ja que hi ha moltes activitats dedicades per als més menuts que disfrutar en família.

Altres dades: Valencia

Valora i compartix