Valencia estrena el mes de juny amb música, òpera i dansa

Publishing date 27/05/2013

La ciutat de València es prepara per a albergar durant el pròxim mes de juny, una sèrie d’esdeveniments culturals, relacionats amb la música, l’òpera i la dansa que no deixaran indiferent a ningú. Des del VI Festival del Mediterrani que tindrà lloc al Palau de les Arts Reina Sofia durant tot el mes de juny, al Festival Internacional de Música Contemporània Ensems, el més antic d'Espanya dedicat a la música de cambra. A més, podràs gaudir de la Temporada Internacional de Dansa fins al pròxim dia 16 de juny.

Valencia estrena el mes de juny amb música, òpera i dansa


El VI Festival Mediterrani 2013 torna al Palau de les Arts de València amb òpera, concerts, recitals i molt més. Des de concerts d'Otello, recitals de Verdi i Wagner al piano, a obres de Brahms i Mendelssohn-Bartholdy. Les funcions comencen a les 20 hores i els diumenges i festius a les 19 hores. Per a veure la programació i compra d’entrades, consulta VI Festival Mediterrani 2013.

D’altra banda, aquesta setmana València acull el Festival Internacional de Música Contemporània Ensems, el més antic d'Espanya dedicat a la música de cambra. Així del 29 de maig al 2 de juny, se celebra en diversos espais culturals i en diferents franges horàries. Centrat bàsicament en la música de cambra, Ensems també sol tenir almenys un concert orquestral i activitats paral·leles didàctiques o més lúdiques. Per a veure la programació i compra d’entrades, consulta la web Festival Internacional de Música Contemporànea Ensems.

 

A més, si t’acostes durant aquests dies a la ciutat del Túria, podràs gaudir de la Temporada Internacional de Dansa fins al pròxim dia 16 de juny en diferents teatres de la Generalitat Valenciana. Tria la teua coreografia en Temporada Internacional de Dansa.

 

Vine a València i gaudeix de la música, l’òpera, la dansa... una infinitat d’espectacles que t’enlluernaran!


Más información

TOURIST INFO VALENCIA - PAZ
Calle Paz, 48
46003 - VALENCIA
Tel: 963986422
Email: valencia@touristinfo.net

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix