València s'entrega a totes les formes de l'art amb la Japan Weekend i L'Escuraeta

Publishing date 13/05/2019

Xopa't d'art en totes les seues formes en les diferents propostes que València ha preparat per a tu. Reuneix-te amb les peces artesanals clàssiques en el mercat tradicional de L'Escuraeta i endinsa't en l'últim del manga en la Japan Weekend de Fira València.
València s'entrega a totes les formes de l'art amb la Japan Weekend i L'Escuraeta

Aquest mes de maig, València respira art. Dos importants esdeveniments se sumen a les àmplies propostes comunes de la ciutat: L'Escuraeta i la Japan Weekend. Envolta't de les més curioses i originals creacions japoneses en el Saló del Manga i gaudeix d'una agradable jornada d'artesania en el mercat tradicional, al costat de la Catedral.

 

La ceràmica, els utensilis de fang utilitzats per a la preparació de delicioses receptes valencianes, eines de fusta també per a la cuina i altres tradicionals peces de l'artesania de la Comunitat Valenciana tornen a protagonitzar L'Escuraeta. Es tracta d'un històric mercat instal·lat al costat de la Catedral de València, a la Porta dels Ferros, en el qual trobaràs tot tipus d'objectes que defineixen l'essència de la ciutat. Gaudeix d'un passeig diferent pel barri antic!

 

Fes un salt del tradicional als costums més nous amb el Saló del Manga Japan Weekend 2019. Les últimes creacions artístiques de la cultura japonesa viatgen fins a Fira València perquè gaudisques de dos dies de música, dibuix, presentacions, xarrades i fins a disfresses. A més d'adquirir sèries manga, figures de personatges o còmics, per exemple, podràs gaudir de concursos de tota mena com el de ball i karaoke o de l'art del cosplay, consistent a imitar personatges de manga.


Al llarg de la Japan Weekend, les entrades de la qual ja es troben disponibles, tres importants figures visitaran la fira: Jordi Cruz, presentador del programa de manualitats Art Attack, mostrarà com continua donant regna solta a la seua creativitat, ara a través de YouTube amb Brico Attack; Tenkou, una cosplayer sueca reconeguda internacionalment, estarà present no solament per a mostrar el seu art amb les perruques i vestimenta sinó també per a valorar als concursants. Finalment, el cantant HITT actuarà en directe. Acosta't a la Festa del Manga!

 

Imatges: Japan Weekend

Altres dades: Valencia

Valora i compartix