València t’ofereix diferents plans per a gaudir la ciutat

Publishing date 20/05/2013

València és una ciutat activa i moderna que ofereix molts encants i diferents activitats al visitant. València és sinònim de diversió i cultura, és centre de disseny, art i música. Durant aquests dies us proposem dues activitats que podeu compaginar amb la tradicional visita turística de la ciutat, us convidem a conéixer el Festival de les Nacions i el Bioparc per només 15 euros.

València t’ofereix diferents plans per a gaudir la ciutat

El Festival de les Nacions s’instal•larà a València fins al pròxim 9 de juny per a portar a la nostra ciutat totes les cultures de les nacions del món. L’antic llit del riu Túria, a València, acull aquesta celebració. Un esdeveniment ideal per a passar-ho en gran i descobrir la música, la gastronomia i en definitiva, la cultura pròpia d’un gran nombre de països.

Són molts els motius pels quals el públic repeteix cada any i s’acosta fins a les voltants del Pont de l’Exposició de València. Entre ells, cal destacar la gastronomia internacional, perquè els visitants poden degustar les begudes i menjars típics dels cinc continents, i també els diferents balls i ritmes propis de cada país participant.

A més, tots els diumenges el Festival de les Nacions ofereix espectacles infantils. I per als més joves, el dijous 30 de maig, se celebrarà una festa universitària de les nacions amb sessions de DJ i ofertes especials.

Una altra de les activitats que proposem és la visita al parc zoològic Bioparc per només 15 euros durant aquest cap de setmana. Aprofita aquesta oportunitat per a conéixer i descobrir els animals més exòtics amb tota la família!

Descobreix el bosc equatorial a la recerca de goril•les, ximpanzés i lleopards, segueix la senda dels elefants, entre hipopòtams, cocodrils i peixos de colors; descobreix l'exòtica illa de Madagascar…dins d’unes instal•lacions considerades de les millors del món, on a més podràs gaudir d’exhibicions especials, zones de recreació per a xiquets, a més de diferents restaurants que garanteixen la diversió de tota la família.

 

 

Més informació:

Festival de les Nacions

Bioparc València

Tel: 902 250 340

www.bioparcvalencia.es

Altres dades: Valencia

Valora i compartix