Descobreix Vinaròs amb un espectacle d'art, música i llum

Publishing date 22/09/2018

L'Església de l'Assumpció de Vinaròs es prepara per a acollir el 6 d'octubre un espectacle únic que barreja música, art i llum i que busca acostar al públic a l'època barroca.
Descobreix Vinaròs amb un espectacle d'art, música i llum

Vinaròs se suma a la commemoració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb la celebració d'un espectacle d'art, música i llum en un dels seus monuments més importants: l'Església-Fortalesa de l'Assumpció. Es tracta d'una experiència anomenada “El Barroc, del monument a la música de Bach” que busca realitzar un viatge a través dels sentits a l'origen d'aquest lloc.

L'espectacle comença en la façana, una de les joies millor conservades del barroc valencià dels segles XVII-XVIII, on ens rep la música de Bach. Des d'allí es fa un recorregut guiat amb llum i música que permet conéixer els diferents racons de l'Església de l'Assumpció i que compta amb parades amb xicotets concerts d'òrgan, flauta i violoncel. També inclou una visita a la torre del campanar.

Aquesta experiència compta amb places limitades. Si estàs interessat, pots fer reserva a través de la Tourist Info de Vinaròs en el telèfon 964 453 334. El preu de l'entrada és de 7 euros. Els xiquets de 7 a 12 anys paguen 3.50 euros i els menors de 7 accedeixen de forma gratuïta. 
 

Vinaròs és una de les joies que trobem en el Baix Maestrat. La ciutat té 12 quilòmetres de costa amb increïbles platges i coquetes cales, perfectes per a la pràctica d'esports nàutics. Prova el seu famós llagostí i passeja pel seu casc antic, considerat la zona comercial més important del nord de Castelló. A més, està reconegut amb el distintiu Tour & Kids com a destinació familiar per la Comunitat Valenciana.

Altres dades: Vinaròs

Valora i compartix