Vine a gaudir de les platges i la gastronomia de Vinaròs!

Publishing date 8/07/2013

Vinaròs és una ciutat mediterrània amb unes característiques especials que la fan diferent. En aquestes dates et proposem visitar aquesta destinació i podràs gaudir al màxim de les seues espectaculars i variades platges d'aigües cristal·lines...vine i descobreix-les.

Vine a gaudir de les platges i la gastronomia de Vinaròs!

Aquesta setmana et convidem a conéixer Vinaròs, una destinació situada al nord del litoral de Castelló on trobaràs cales amb xicotets penya-segats i grans platges de sorra fina. Vinaròs t'ofereix totes les possibilitats de gaudir de la costa, de l'oci i en especial de la gastronomia, el protagonista de les quals és el llagostí de Vinaròs.

Si visites durant aquest mes de juliol Vinaròs pots aprofitar la celebració de Tapa Tour i de les Jornades de la Cuina del Llagostí per a gaudir la seua exquisida gastronomia. En aquestes jornades, que se celebren fins al pròxim 28 de juliol, diferents restaurants de Vinaròs combinen algunes de les seues receptes més tradicionals, com els llagostins al natural, amb altres més innovadores, com els llagostins amb mango picant o el crep de llagostins.

Aprofita aquestes jornades per a conéixer Vinaròs, un municipi on podràs gaudir de les seues variades platges, practicar esports aquàtics, conéixer la seua història, recórrer sendes, anar de compres pel seu nucli antic i, per descomptat, delectar-se amb la seua excel·lent gastronomia, en la qual destaca el llagostí de Vinaròs.

Més informació:

TOURIST INFO VINARÒS

Passeig Colom s/n 
Vinaròs (Castelló)
Tel: 964453334
Web: http://turisme.vinaros.es
Correu electrònic: vinaros@touristinfo.net

 

Altres dades: Vinaròs

Valora i compartix