Vine i gaudeix de l'interior de Castelló!

Publishing date 3/06/2013

 

 

Vine i gaudeix de l'interior de Castelló!

Castelló Interior és sinònim de natura, de patrimoni historicoartístic, de gastronomia, de festes, de tradició, d’allotjaments on et sentiràs millor que a casa... vine i descobreix-ho.

Aquesta setmana et convidem a conéixer Viver, Xèrica i Altura, destinacions d’interior amb un important llegat patrimonial i bells paratges que veuen transcórrer el riu Palància fins a arribar a Navajas, bressol del turisme d’interior en la província de Castelló i lloc triat per a estiuejar o gaudir d’un cap de setmana de relax per milers de turistes a l’any, pel seu gran nombre de brolladors i per la qualitat de les seues aigües.

Si visites la zona, durant aquestes dates et convidem a no perdre’t Fira de l’Oli i Productes Agroalimentaris de Viver, que se celebrarà els dies 8 i 9 de juny al parc de la Floresta. En aquesta trobada, a banda de trobar aliments de gran qualitat, se celebraran activitats paral•leles com el concurs de llançament d’ossos d’oliva, demostracions de cuina, jocs infantils o intercanvi de balls de jotes entre la localitat i Almenara.

I si et van l’esport i el cicloturisme et recomanem una visita al centre BTT de Navajas, on les seues 9 rutes et permetran endinsar-te en els parcs naturals de la Serra Calderona i Serra d'Espadà, així com gaudir d’una de les vies verdes més concorregudes d'Espanya, la Via Verda d'Ulls Negres.

Més informació:

XIV Feria del Aceite y Productos Agroalimentarios de Viver

Centro BTT Alto Palancia

 

TOURIST INFO CASTELLÓN
C/ Mayor, 76
12001 CASTELLÓN
Tel: 964 358 688
Fax: 964 358 689
Facebook Tourist Info Castellón
Email: castellon@touristinfo.net

 

Altres dades: Viver

Valora i compartix