Les millors platges de la Comunitat Valenciana

Publishing date 3/06/2013

Vols anar a la platja però no saps a quina? Ara et suggerim les millors de la Comunitat Valenciana, aquelles en les quals et sorprendrà l’excel•lent qualitat de les seues aigües i sorres. Es tracta de les 127 platges del litoral valencià en què ondeja la Bandera Blava, un distintiu europeu que avala una alta qualitat ambiental i uns bons serveis i seguretat per als usuaris.

Les millors platges de la Comunitat Valenciana

L'envejable clima de què es gaudeix al llarg de tot l’any, unit als extraordinaris recursos naturals, reforcen les àmplies possibilitats de gaudir que ofereixen les platges de la Comunitat Valenciana. De nord a sud, la Comunitat es converteix en punt de trobada de visitants i residents que troben en les seues platges l’espai idoni per a l’oci, el gaudi del mar i el bon temps.

Des de les platges del Fortí i del Clot a Vinaròs a la platja Mil Palmeres a Pilar de la Foradada, passant per les extenses platges de Peníscola, Orpesa, Benicàssim, Cullera, Gandia, Dénia, Benidorm, Santa Pola i Torrevella.

Perquè la Comunitat Valenciana compta amb platges per a tots els gustos. N’hi ha amagades i apartades, grans i majestuoses, de sorra fina o de grava, tranquil•les i silencioses, bullicioses i festives o grans platges obertes al Mediterrani.

I si et van més les cales xicotetes amb encant, et convidem a descobrir la Cala del Moraig a Benitatxell, la platja de la Granadella a Xàbia o la Cala Fustera a Benissa, totes elles amb bandera blava.

Vine a la Comunitat Valenciana i gaudeix de l’excel•lència de les seues platges!

Més informació

Listado playas de la Comunitat Valenciana con Bandera Azul

 

 

 

Altres dades: Xábia/Jávea

Valora i compartix