Menja, beu, pedaleja... a la Marina Alta

Publishing date 2/12/2013

Un destí i molta diversió. Descobrix estos dies l'exquisida gastronomia, els aromàtics vins, les belles cases rurals i les rutes senderistes i de BTT de la Marina Alta, gràcies a l'associació Tot Vall de Pop. Unes jornades per a disfrutar d'una vall que ho té tot. Camina, menja, beu o pedaleja... vine a divertir-te a la Vall de Pop, hi ha de tot i per a tots.
Menja, beu, pedaleja... a la Marina Alta

Les Jornades Tot Vall de Pop reprenen en la seua quinta edició, de l'1 al 8 de desembre,  noves propostes per a potenciar l'allotjament rural i l'atractiu cultural, gastronòmic, natural i enològic que envolta esta privilegiada vall de la Marina Alta. En qualsevol dels pobles de la Vall de Pop, com ara Alcalalí, Benigembla, Murla, Senija, Parcent o Xaló, trobaràs el que busques.

Les visites als cellers amb degustacions de vi i els menús especials de cuina de recuperació, elaborats amb productes autòctons, constituïxen l'eix central d'estes jornades, on també hi ha espai per a activitats lúdiques. De fet, unes de les principals novetats d'esta edició és la concentració motera del diumenge 1 de desembre. El 6 de desembre és el dia de la quarta marxa BTT, prova esportiva ciclista que discorre per les atractives rutes dels voltants del llit del riu Xaló.

 

www.valldepop.es

Altres dades: Xaló

Valora i compartix