Talleres didácticos Museo Almodí

Talleres Didácticos Museo Almodí

Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 01/02/2020
    • Ends: 07/03/2020
Direcció

MUSEU DE L’ALMODÍ

 

EL MUSEU D’ARQUEOLOGÍA, L’ALMODÍ,

OBRI LES PORTES DE NOU

 

Per tal motiu, hem organitzat un taller gratuït per a xiquets i xiquetes de 7 a 11 anys.

La finalitat d’aquesta activitat és donar a conèixer els utensilis que empraven els nostres avantpassats (els libers, els romans, els musulmans…).

Per aquesta raó, vosaltres haureu de configurar tres espais diferents i adequar-los amb els estris propis de cada cultura.

 

L’activitat tindrà lloc l’aula-taller del museu

ELS DISSABTES 1, 8, 15, 29 DE FEBRER I 7 DE MARÇ

Amb horari de 11 :00H a 13 :00H

Per a participar, TELEFONA A 647 273 971

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Xativa_Img1.jpg

Xàtiva

Situada estratègicament en la suau costa de la serra del Castell, es troba rodejada d'elements naturals que li aporten una bellesa indescriptible al paisatge. La Via Augusta, que discorre al costat del municipi, denota la posició que va gaudir el municipi antany i que hui conserva per propis mèrits i li hi ha valgut ser declarada conjunt històric-artístic. Bressol del pintor José Ribera, 'El Españoleto', i dos papes de la dinastia dels Borja, Xàtiva ha destacat a través dels segles. Així, en el segle XI es va instal·lar en la ciutat la primera fàbrica de paper d'Europa -fet de palla i arròs, encara hui és conegut com a paper xativí- i va ser des de mitjans del segle XIII fins a començaments del segle XVIII la segona ciutat en població i importància política del regne de València. Com totes les ciutats importants i cobejades, Xàtiva també va tindre una etapa negra amb l'arribada dels Borbó ja que Felipe V, després de véncer en la batalla d'Almansa, va ordenar expulsar als xativins i cremar la ciutat. Com a record de l'afront, el poble conserva el retrat del monarca boca per avall en el museu de l'Almodí.

Xativa_Img1.jpg

Valora i compartix