Arranca la Fira d’Agost de Xàtiva

Publishing date 12/08/2013

Xàtiva, a València, celebra del 15 al 20 d'agost una de les fires més antigues de la Comunitat Valenciana, la seua tradicional Fira d´Agost. A més de la venda d'animals i de productes típics, aquesta fira compta amb una extensa agenda d'activitats: folklore regional, focs artificials, tirs i arrossegament d'animals, bous...Sense oblidar, actuacions com Forever King of 'Pop'' homenatge a Michael Jackson, Paloma San Basilio, Loquillo, Leiva, Ariel Rot, Juan Magán i Carlos Jean.

 

Arranca la Fira d’Agost de Xàtiva

Xàtiva, a València, celebra en el mes d'agost una de les fires més antigues de la Comunitat Valenciana. Aquest certamen tradicional data del segle XIII i va ser un privilegi que el rei Jaume I va concedir a la localitat.

A més de la venda d'animals i de productes típics, la Fira d'Agost compta amb una agenda d'activitats d'allò més completa: concerts, representacions de teatre, concursos, competicions esportives, folklore regional, focs artificials, tirs i arrossegament d'animals, vaquetes, bous,

'Forever King of 'Pop'' homenatge a Michael Jackson, Paloma San Basilio, Loquillo, Leiva, Ariel Rot, Juan Magán i Carlos Jean, seran algunes de les actuacions.

Vine a Xàtiva i visita la seua tradicional Fira d'Agost!

Més informació:

Programació Fira d'Agost de Xàtiva 2013


Tourist Info Xàtiva
Albereda Jaume I, 50
46800 Xàtiva
Tel. 96 227 33 46
Fax: 96 228 22 21
Correu electrònic: touristinfo_xativa@gva.es

 

 

 

Altres dades: Xàtiva

Valora i compartix