Nits al Castell, el festival de l'estiu

Publishing date 5/07/2018

Vistes privilegiades i música en directe! Torna la fantàstica iniciativa: el festival “Nits al Castell” de Xàtiva. T'imagines un escenari millor? Un enclavament únic per a unes actuacions vibrants que no et pots perdre. Preparem un cap de setmana de música i cultura?
Nits al Castell, el festival de l'estiu

Els concerts se celebren en el Castell Major situat en el castell de Xàtiva. Les impressionants vistes nocturnes de les muralles i el Castell Menor il·luminat t'acompanyaran en una vetlada única. Els “Nits al Castell” són un pla perfecte per a les nits dels dissabtes.

La XXI edició del festival arranca el dissabte 7 de juliol amb el blues flamenc del guitarrista i cantant Raimundo Amador. El cartell de Nits al Castell el completen: el grup català Els Amics de les Arts, que presentarà el seu últim treball “Un estrany poder”; un doble concert de Maria Arnal & Marcel Bagés i la mallorquina Maika Makovski & Brossa Quartet. El festival conclourà el 28 de juliol amb l'actuació de Santiago Auserón, antic vocalista i compositor de Radio Futura, amb el seu personatge Juan Perro i el seu treball ‘El viatge’. Un luxe d'artistes que deixaran la seua petjada en l'emblemàtic Castell de Xàtiva. T'ho vas a perdre?

Xàtiva és una ciutat per a sentir la seua història, és una visita imprescindible. Recorre els seus carrers i submergeix-te en una localitat monumental i amb gran rellevància en la història de la Comunitat Valenciana. A més, podràs degustar autèntiques joies de la nostra gastronomia: el mític arròs al forn i el dolç “arnadí”, unes postres de carabassa i ametla que segur et conquistarà. Un menú perfecte per a una jornada històrica! Bon profit!

Altres dades: Xàtiva

Valora i compartix