Fira de Nadal de Xixona, compte arrere cap a l'època nadalenca

Publishing date 3/12/2018

Un any més es donaran cita a Xixona un centenar d'expositors relacionats amb el sector del torró, la pastisseria, el xocolate, el Nadal, la música i les tradicions en la seua famosa Fira de Nadal.
Fira de Nadal de Xixona, compte arrere cap a l'època nadalenca

Amb l'inici de la Fira de Nadal de Xixona es dóna el tret d'eixida per a la tan ansiosa època festiva. Enguany, se celebrarà del 6 al 9 de desembre aprofitant el dia festiu i sumant un quart dia a l'esdeveniment. Desenes de milers de visitants s'acosten en cada edició fins a la ciutat alacantina per a xopar-se de l'esperit nadalenc. L'accés és totalment gratuït i permaneix oberta en horari de 10 a 21 hores.

L'avinguda de la Constitució, també coneguda com La Plaça, es converteix en l'escenari principal de la fira. En aquesta desena edició hi haurà un centenar d’estands en els quals no faltarà la millor decoració de Nadal, regals originals, dolços típics i productes artesanals de la zona. I com no podia ser d'una altra manera, el típic torró de Xixona, ja que aquesta també és la seua fira.

Tots els dies hi ha una programació paral·lela per a tots els públics que inclou activitats infantils, tallers, teatre, música i espectacles diversos. La celebració d'aquesta Fira de Nadal és encara més especial perquè coincideix amb el 750 aniversari de la concessió a Xixona de la Carta Pobla pel rei Jaume I. Per a festejar-ho, hi haurà visites teatralitzades pel casc antic per a conéixer tota la història que envolta a la ciutat de L'Alacantí. 

Acosta't a Xixona i xopa't d'esperit nadalenc.

Altres dades: Xixona/Jijona

Valora i compartix