Casa Museu Jose Segrelles

Casa Museu Jose Segrelles

La Casa Museude José Segrelles és a la vora del palau i l’església arxiprestal. Està situat en un carreró estret que ix a la plaça del Pintor Segrelles. La casa la va dissenyar i construir ell mateix en 1943. La decoració de gran part de la casa amb motius àrabs és idea del pintor i està igual que quan hi vivia (1885-1969).

Al llarg de la casa es pot descobrir la manera de viure i la manera de ser de Segrelles, el seu univers: com pintava, què feia quotidianament, quins llibres llegia, quina música escoltava... Hi ha més de cent cinquanta obres originals del pintor. Cal destacar-ne il·lustracions per a novel·les de Vicente Blasco Ibáñez, per als contes de Les mil i una nits, per a El Quijote i la seua obra pòstuma El Pentecostés. També és d’una importància extraordinària la biblioteca amb vora dotze mil exemplars.

  • Característiques
  • Horaris: De l’1 de gener al 15 de juny i del 16 de setembre al 31 de desembre: de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 16.30 a 18.30 h; diumenges i festius, de 10 a 13 h. Del 16 de juny al 15 de setembre: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h. Diumenges, festius i dilluns, tancat. Col·lectius i escoles han de concertar visita amb antelació.
  • tipus: Museo

Valora i compartix