Museus en Castellón

Visita museus a Castelló i descobrix l’àmplia oferta històrica que hi ha. Els turistes interessats en l’art, la història i la cultura fruiran amb la gran selecció de museus de la zona. Un viatge pel recorregut històric per a conéixer en profunditat el passat de la zona.

Museus a Castelló, acosta’t a la història

Si eres una persona interessada en la cultura i la història, podràs conéixer la gran oferta de museus que hi ha, a l’abast de qualsevol viatger. A l’aula-museu de la torre dels Alçaments en trobaràs les restes, que corresponen a la base d’un dels portals del recinte emmurallat.

El Centre d’Interpretació de l’Entrada de Bous i Cavalls recrea l’essència de la festa, de gran reconeixement i atractiu turístics. Hi trobaràs elements característics d’esta festa tan coneguda internacionalment.

Els museus a Castelló et posen a l’abast diferents col·leccions entre les quals podem destacar la col·lecció d’art bizantí del monestir de la Transfiguració del Senyor en la qual el viatger podrà observar una col·lecció d’art bizantina permanent.

També trobaràs la col·lecció parroquial, l’Ecomuseu, l’Espai d’Art Contemporani, el Museu Principal Arqueològic, Museu Arqueològic de Benicarló o el Museu Arqueològic Municipal, entre molts altres.

Museus a Castelló, cultura i història a parts iguals

Descobriràs museus de diferents tipologies: d’art, de ceràmica, de belles arts, arqueològic, de ciències naturals, d’història...

Diferents opcions que aconseguiran enriquir el teu bagatge cultural i que t’assaciaran el desig per l’art i la història.

Informa’t sobre els horaris de cadascun dels museus i entra en un món ple d’història. Un lloc en el qual aconseguiràs acostar-te a la cultura d’un altre lloc i conéixer-ne el rerefons històric.

Valora i compartix