Aplicacions Mòbils - La Comunitat Valenciana en les teues mans

Tota la informació de la Comunitat Valenciana al teu mòbil

Descobreix la Comunitat Valenciana des del teu mòbil, prepara les teues vacances amb la millor informació. La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports posa a la teua disposició noves eines d'informació turística, un conjunt d'aplicacions i guies turístiques desenvolupades per a dispositius mòbils que et permetrà disposar en tot moment de la informació més completa de la Comunitat Valenciana. Pots accedir a aquestes guies a través de les botigues d'aplicacions de iPhone i Android.

Aplicacions disponibles

 • Kiosk Turismo Comunitat Valenciana

  Asómate Comunitat Valenciana

  Asómate Comunitat Valenciana en Google Play  |  Asómate Comunitat Valenciana para iPad

  La guía turística Asómate Comunitat Valenciana te inspirará a la hora de preparar tu escapada y te permitirá descubrir sugerentes rincones y variadas actividades en la Comunitat Valenciana. Asómate y disfruta de una visita virtual a través de galerías de fotos y vídeos, y vuela sobre el mapa interactivo aprovechando las posibilidades que el geoposicionamiento te ofrece.

  Organiza un inolvidable viaje en el que podrás disfrutar del sol y la playa, la naturaleza y el interior... Podrás conocer preciosas ciudades, descubrir pueblos encantadores, degustar la exquisita gastronomía tradicional y vivir una experiencia única durante tus vacaciones en familia, con los amigos o con tu pareja.

  Sea cual sea tu viaje ideal, en la Comunitat Valenciana existe una propuesta para ti y está en Asómate.

 • iComunitat

  iComunitat Google Play  |  iComunitat para iPhone o iPad

  iComunitat és un gran repositori dels recursos turístics que ofereix cercadors i fitxes completes amb foto i geoposicionament per platges, esports nàutics, golf, centres BTT, rutes, parcs d'oci, monuments i museus, espais naturals, festes i agenda d'esdeveniments. Això significa disposar d'una completíssima guia amb milers de recursos turístics que a més inclou tota l'oferta d'allotjament de la Comunitat Valenciana: hotels, cases rurals, càmpings i apartaments. Aquesta aplicació també aprofita el geoposicionament de tots els elements a través de la realitat augmentada, oferint informació i funcionalitats referides als recursos a visualitzar a través de la càmera del dispositiu. També inclou una completa galeria multimèdia on l'usuari pot buscar imatges i vídeos de la Comunitat Valenciana, així com accedir en directe a les 75 càmeres web turístiques repartides per tota la geografia valenciana. També inclou eines com el traductor en línia, convertidor de monedes, pronòstic del temps, accés a les xarxes de transport públic i una funcionalitat anomenada punt d'inici, que permet a l'usuari tornar sempre al punt de partida.

 • Pantalla Geoportal Móvil

  Geoportal Comunitat Valenciana

  Geoportal Google Play  |  Geoportal Apple Store

  Senzilla aplicació disponible a android i iPhone en múltiples idiomes. Aquesta aplicació permet situar a Google Maps tots els recursos turístics del portal comunitatvalenciana.com i interactuar amb ells. Les dades s'organitzen en 40 capes temàtiques i s'actualitzen diàriament pel que pot servir fins i tot per consultar l'agenda d'esdeveniments de forma geoposicionament. L'aplicació és molt lleugera i no té grans requisits quant al terminal, tota la informació es consulta en línia.

 • Minube Comunitat Valenciana

  Minube CV Google Play  |  Minube CV iPhone o iPad

  Minube Comunitat Valenciana busca incidir en la fase d'inspiració de la destinació pel seu caràcter experiencial, els recursos responen a una selecció realitzada pels viatgers, a més, aquestes experiències les han creat els propis usuaris en base a les experiències viscudes durant les seues vacances o estades a la Comunitat Valenciana. Disposa de versió per smartphone i tablet, i està disponible també en anglès, francès i alemany. Inclou una galeria amb més de 500 imatges de gran qualitat.

 • Layar Comunitat Valenciana

  Layar CV Android  |  Layar CV iPhone or iPad

  Aprofita la completíssima capa de Comunitat Valenciana en Layar que inclou més de 7.000 recursos repartits en 40 tipologies. Des d'aquesta capa podràs trobar qualsevol recurs turístic aprofitant la potència de la realitat augmentada de Layar. Tota la informació s'actualitza diàriament, el que permet seguir fins i tot l'agenda d'esdeveniments a través d'aquesta aplicació. Requereix la instal•lació prèvia de Layar al dispositiu mòbil.

Rate and share