Programació Auditori Germanies Febrer 2019

Descripció
Direcció

Divendres 1 a las 22.30 h

Teatre de adults

“Aguacates»

Cia: «Saga producciones»

Direcció: Jose Saiz

Actors: Juanjo Artero, Jesús Cabrero, Lucía Ramos i Ricardo Sáiz

Sinopsis

Marcelino és un polític conservador, que pot convertir-se en el pròxim president del Govern. Si en el professional, està ascendint com la bromera, en el personal, presenta prou més problemes. S'acaba de divorciar i no sap com comportar-se amb la seua única filla, per a paréixer un pare modern i enrotllat. Silvia, la seua filla, té 18 anys acabats de complir i unes ganes tremendes d'experimentar-ho tot en la vida. Tal experimentació li portarà a tindre un embolic amb Toni, el millor amic de son pare, aventurer de professió, que quiniela un clot econòmic i personal, del que tot just pot eixir gràcies a una futura plantació d'alvocaters. Durant unes vacacions en comú, les mentides i els sons dels nostres protagonistes s'entrellaçaran oferint un divertit embull on res és el que pareix."

Entrada normal: 7,5 €

Entrada Reduïda: 6,5 €

 

 

Diumenge 3 a les 12 h

Cuentacuentos en la Sala Vicent

Trobaversos: Canta'm un conte

Diumnege 10 a les 12 h

Eva Andújar: Xano Xano

Entrades gratuites

 

Divebdres 8 a les 22.30 h

Dissabte 9 a les 22.30 h

Diumenge 10 a les 19.30 h

Cinema

«Bajo el mismo techo»

Sinopsis

Un divorci, una hipoteca, i el pitjor malson d'una parella que es trenca: haver de compartir casa amb el teu ex. Quan Nadia (Sílvia Abril) i Adrián (Jordi Sánchez) decidixen separar-se després d'anys de convivència, es donen compte que cap dels dos pot permetre's abandonar el preciós xalet que van comprar en l'apogeu del seu matrimonio... i de la bambolla immobiliària. Atrapats pel deute, al no trobar un comprador de la vivenda, es veuen obligats a cohabitar, i acabaran declarant-se la guerra i muntant el seu particular camp de batalla davall el mateix sostre."

NRM 12 anys

Entrada: 5 €

 

Dissabte 9 a les 19:00 h

Tornarà a estar amb nosaltres la Perla del Túria Raúl Antón!!! Ve amb un NOU XOU disposat a fer-nos riure a carcallada neta T'ho vas a perdre?"

 

Diumenge 10 a las 17 h

Teatre familiar

“El viatge”

Cia: «Tragaleguas teatro», director: Joan Miquel Reig

Actors: Alicia Cortina, Albert Marsal, Alex Vilarreal/Joan Miquel Reig.

Sinopsis

Este viatge va d'un barco.... T

Tan blau com el mateix mar que ho sustenta.

I que és d'aquíi d'alli.

 d'una xiqueta i dos xiquets que són germans.

 I d'una casa de palla, una de fusta i una altra de pedra.

 I de l'udol d'un llop que també és nostre

 I també és una història de rialles i descubrimientos...y de moltes rialles més!

 I que està ple de sons,

És el viatge de tres germans que busquen la felicitat de tindre una casa, un hogar..."

Entrada 3 € - Familiar 4 pers.: 10 €

 

Dissabte 16 a les 17 h

Diumenge 17 a les 19 h

Cinema familiar

«Spider-man: Un nuevo universo»

Sinopsis

En un univers paral·lel on Peter Parker ha mort, un jove de secundària cridat Mils Morales és el nou Spider-Man. No obstant això, quan el líder mafiós Wilson Fisk (a.k.a Kingpin) construïx el “Super Colisionador” porta a una versió alternativa de Peter Parker que tractarà d'ensenyar-li A Milers com ser un millor Spider-Man. Però no serà l'únic Spider Man a entrar a este univers, 4 versions alternes de Spidey apareixeran i buscaran tornar al seu univers abans de que tota la realitat col·lapse."

NRM 7 anys

Entrada 5 €

 

Divendres,22 a les 22:30h

Concert

“Els dies i les dones”

Cia: 6 veus per al poeta

Después de cinc anys rodant el seu Homenatge a Vicent Andrés Estellés, les valencianes Sis Veus estrenen Els diesi les dones, un espectacle on la música tradicional i la poesia tornen a trobar-se. Peces populars arreglades per a l'ocasió, junt amb temes originals d'inspiració tradicional. Els poemes de Lola Andrés entrellacen les cançons i estructuren el conjunt. Tot al servici d'una història que situa la dona en les diferents etapes del cicle de la vida."

Eva Dénia (canto, guitarra, percusions) - Lola Ledesma (canto, percusions, guitarra) - M. Amparo Hurtado (canto, percusions, guitarrón) - Maribel Crespo (canto, laud, guitarrón, guitarra, percusiones) - Merxe Martínez (violonchelo, percusions) - Patxi Ferrer (canto, baile, percusions)
Dirección musical: Maribel Crespo - Dirección artística: Eva Dénia - Composición y arreglos: Maribel Crespo / Eva Dénia - Letras de las canciones: Eva Dénia / Popular – Poemas: Lola Andrés

Entrada 3 €

 

Dissabte 23 a les 22.30 h

Dimenge 24 a les 19.30 h

Cinema

«Alita: Ángel de combate»

Sinopsis

Quan Alita (Rosa Salazar) es desperta sense recordar qui és en un món futur que no reconeix, Anat (Christoph Waltz) , un metge compassiu, es dóna compte que en algun lloc d'eixa closca de cyborg abandonat, està el cor i ànima d'una dona jove amb un passat extraordinari. Mentres Alita presa les regnes de la seua nova vida i aprén a adaptar-se als perillosos carrers d'Iron City, Anat tractarà de protegir-la del seu propi passat, mentres que el seu nou amic Hugo (Keean Johnson) s'oferirà, en canvi, a ajudar-la a desenterrar els seus records. Quan les forces mortals i corruptes que manegen la ciutat comencen a perseguir a Alita, ella descobrix una pista crucial sobre el seu passat: posseïx habilitats de combat úniques que els que ostenten el poder voldran controlar a tota costa. Només mantenint-se fora del seu abast, podrà salvar els seus amics, a la seua família i el món que ha aprés a amar."

NRM 7 anys

Entrada 5 €

 

Dissabte 23 a les 18 h

Event cultural-benéfic

Juntos cumpliendo sueños

 

 

Diumenge 24 a les 17 h

Teatre musical familiar

Pirates, aventures en el mar de plàstic

Cia: «Plan B» teatre

Dirigida per Pedro Giménez

Actors: Violeta Moreno i Umar Ruiz

Sinopsis

En un futur no molt llunyà, els pirates tornen a solcar els mars! La intrèpida Capitana Jade, junt amb el seu fidel amic Otis (un cyborg mitat humà, mitat robot) i la seua brúixola digital Sky, seguixen les pistes del tresor de les Illes Caiman. Però veuran com els seus plans es detenen al topar-se amb una massa flotant de fem plàstic enmig de l'oceà!   Junts, viatjaran al passat per a intentar remeiar esta catàstrofe mundial de la contaminació plàstica, abans de que siga massa tard. Inclús es toparan amb el malvat rebesnét del famós pirata Barbanegra. Unix-te a l'aventura per a salvar el planeta!

 

 

+ Info i entrades :www.notikumi.com

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.