V edició CIRCUIT CAFÉ ONTINYENT "Teatre Ociversitari"

Descripció
Direcció

El V Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” oferirà de febrer a juny un total de 9 espectacles amb monòlegs, teatre, màgia i humor. Tots aquestos tindran lloc als bars, restaurants i pubs ubicats més a prop del Campus universitari, i començarà a les 22:00 hores dels dijous. 

Aquestes actuacions estan adreçades a estudiants i gent amb ganes de divertir-se i descobrir coses noves.

El  7 de febrer al restaurant Casas de Borras, es dura a terme l’actuació del monologuista “Paco en La Luna”. Guionista de cinema i TV, actor còmic i músic, Fran Ortega porta als escenaris un show amb monòleg, cançó còmica, imitacions, paròdies i improvisació amb el públic baix el pseudònim Paco En La Luna. La següent cita serà dijous 21 de febrer a La Tardor amb el mag Ruben Aparici, qui presenta una màgia amb objectes quotidians amb resultat sorprenent i inesperat, buscant crear emocions que perduren més enllà de l’espectacle. 

El dijous 7 de març serà torn a La Taska per a la monologuista Patricia Espejo, qui planteja un espectacle d’humor absurd des d’un punt de vista feminista. El 21 de març arribarà Miki Dkai a La Pausa, amb un espectacle basat en fets propis, en situacions que diàriament ocorren en la seua vida, amb continus comentaris propis que es transformen en gags amb el marcat caràcter andalús de l'artista.

El 4 d’abril arribarà al pub Tritó, Àlex Martínez, còmic del segell dels monologuistes València Comedy conegut per les seues imitacions. Ha estat finalista del concurs de monologuistes d'Andreu Buenafuente al programa "En el Aire" de La Sexta i combina el format stand up comedy amb la música. El 2 de maig serà torn al Nou Tauro per a Solange, una maga i cantant portuguesa especialista en la categoria mes difícil de l’il·lusionisme: la manipulació, fent aparèixer i desaparèixer objectes amb gran facilitat.

El dijous 16 de maig en Atenea es comptarà amb Dario Piera, qui realitzarà un espectacle d’humor intel·ligent, sobre l’entorn i la vida quotidiana. El 30 de maig hi haurà l’actuació d’Oscar Tramoyeres, un dels més destacats monologuistes valencians, que actuarà a la Sala Gomis.

La programació acabarà el 20 de juny amb l’espectacle de Yolanda Ramos i Virginia Riezu al Teatre Echegaray.

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.