ágil Spanish Institute

El centre Audio Gil Spanish Institute és perfecte per a tots aquells que volen aprendre espanyol de la manera més efectiva i divertida, mentre comparteixen el seu temps amb gent de tot el món.

Direcció
Certifications:

Institut Cervantes (Espanya)
ISO 9001
AMEELE (Espanya)
FEDELE (Espanya)
CEELE (Espanya)
Bildungsurlaub (Alemanya)

Àudio Gil Spanish Institute és el centre d'estudis més gran de Castelló de la Plana. L’escola, ampliada recentment, té un total de 1.200 metres quadrats d'instal·lacions repartides en nou aules de teoria, quatre laboratoris d'informàtica, un laboratori de disseny assistit per ordinador, biblioteca/videoteca, sala de professors, despatxos i serveis generals. A més, complix totes les mesures de seguretat exigides per a un immoble d'estes dimensions.

El Departament d'Espanyol per a Estrangers centra la seua activitat en el desenvolupament de programes de castellà a tots els nivells i destaca per la qualitat de l'ensenyament i la professionalitat del seu personal. Està integrat en el Departament Internacional i s'encarrega de coordinar tots els aspectes del curs, sota la direcció de professionals multilingües.

Les modernes instal·lacions d’Audio Gil Spanish Institute estan situades a uns minuts del centre històric de la ciutat de Castelló de la Plana. Molt a prop es troben nombrosos punts d'interès turístic i cultural com el Parc Ribalta (un jardí de profunda tradició a la ciutat), la plaça de bous i l'antiga estació de ferrocarril.

Zona turística: Castelló Costa Azahar.

Situació: cèntrica, urbana.

Idiomes: anglés, alemany, francés, xinés, japonés i rus.

Activitats: turístiques, artístiques, esportives i d’oci.

Nivells: elemental (A1, A2), intermedi (B1, B2) i avançat (C1, C2), segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. El nivell de l’alumne ve determinat per la titulació aportada per aquest i per un test inicial realitzat pel professorat.
Cursos: La durada mínima dels cursos és d’una setmana. Les classes tenen una durada de 55 minuts.
Espanyol intensiu 15: 15 hores per setmana.
Espanyol intensiu 20: 20 hores per setmana.
Espanyol intensiu 25: 25 hores per setmana.
Espanyol intensiu 30: 30 hores per setmana.
Espanyol + Cultura: 30 hores per setmana.
Classes individuals ONE TO ONE.
Espanyol amb pràctiques en empresa.
Cursos amb finalitats específiques: Espanyol + Negocis, Espanyol + Preparació al DELE.
Cursos especials Spanish +: combinant les classes d’espanyol amb cursos d’informàtica, ofimàtica, disseny, programació, gestió administrativa, electricitat, electrònica, màrqueting i idiomes (anglés, alemany, francés, italià, xinés i valencià).
A més, tots els alumnes poden posar en pràctica els seus coneixements en les vesprades Tandem, on faran intercanvis lingüístics (espanyol – anglés + espanyol – alemany...) amb els alumnes espanyols del centre.

Audio Gil Spanish Institute organitza l'allotjament a Castelló de la Plana atenent les necessitats o preferències de l'estudiant. D'esta manera, l'escola realitza les gestions necessàries per allotjar-se en un luxós hotel, un confortable hostal, un apartament compartit a la ciutat o a la platja, o la convivència en una acollidora família espanyola acuradament seleccionada pel centre. Esta última és l’opció més sol·licitada i eficaç per completar l'aprenentatge de l'espanyol. Viure amb una família no només ofereix comoditat (habitació individual, roba neta i menjars inclosos), sinó també l'oportunitat de seguir practicant l'espanyol fora de classe vivint els costums de la vida quotidiana espanyola.

Els alumnes d’Audio Gil Spanish Institute poden gaudir de les activitats culturals, esportives i d’oci que ofereix Castelló de la Plana i els seus voltants: les platges de Benicàssim, Peníscola i Orpesa o paratges naturals com el Desert de les Palmes i les illes Columbretes.
El primer dia del curs, l’escola ofereix a tots els estudiants una visita guiada per la ciutat sense cost addicional.

Valora i compartix