Centres BTT a la Comunitat Valenciana. Gaudeix del teu BTT de la millor manera possible

Centros BTT Comunitat Valenciana - Paisaje con ciclistas

Un centre BTT és un espai d'accés lliure preparat per als practicants de la bicicleta tot terreny (BTT o mountain bike), que compta amb una xarxa de rutes perfectament senyalitzades i amb una sèrie d'equipaments i serveis de suport complementaris a l'ús de la bicicleta. Siga el que siga el teu nivell, qualsevol centre BTT et permetrà recórrer els més bells paratges de la Comunitat Valenciana i circular amb seguretat i tranquil·litat.

Facebook CentresBTT              Twitter @centresbtt  

 

Els centres BTT de la Comunitat Valenciana ofereixen:
 
-Un mínim de 100 quilòmetres de circuits, perfectament cartografiats i abalisats, dissenyats per a tots els públics.
 
-Un punt d'acolliment que posa a la teua disposició un servei d'atenció i informació sobre el mateix centre BTT i el seu entorn. També compta amb  servei de lloguer de bicicletes, zones d'aparcament, zones habilitades per al llavat i reparació de bicicletes, dutxes i serveis, farmaciola i primers auxilis.
 
-Punts d'informació situats en diferents establiments i llocs de la comarca, que faciliten informació sobre el mateix centre BTT i sobre els recursos turístics de la zona. 
 
-Un estàndard de qualitat en els serveis i les infraestructures del centre BTT, ja que compta amb la certificació i el suport de la Conselleria de Turisme.
 
 
Cada centre BTT ofereix diverses rutes amb diferents graus de dificultat, que discorren per trams d'escassa circulació motoritzada, generalment no asfaltats. Les rutes estan classificades per colors segons el nivell de dificultat, segons la distància, desnivell, possibilitat d'anar amb bici o estat del camí. La majoria dels itineraris són circulars i s'inicien en el punt d'acolliment. Són rutes marcades, interconnectades entre si i que poden fer-se de forma única o fins i tot com a grans travessies.
 
En els punts d'acolliment i d'informació trobaràs un mapa informatiu amb la xarxa de rutes del centre BTT i indicacions dels diferents serveis que s'ofereixen. Així mateix, totes les rutes compten amb un complet sistema de senyalització i abalisament format per diferents senyals que se situen al llarg de tot el recorregut i especialment en els punts d'intersecció.
 
Els centres BTT en la xarxa:
 
Pots trobar informació actualitzada, sempre interessant, i material divers sobre els Centres (fotos, tracks per a descarregar...) en les xarxes socials:
 
Centres BTT en Facebook --> Comparteix les teues experiències en Centres BTT. 
Centres BTT en Twitter --> Informació i canal directe de comunicació.
Centres BTT en Wikiloc --> Descarrega totes les rutes dels Centres per al teu GPS.

 Centro BTT El Comtat

BTT en la Comunitat Valenciana. Centres BTT

Valora i compartix