America's Cup a València - El desafiament en la Comunitat Valenciana

La celebració de l'America's Cup a València va suposar la consolidació de la ciutat com a destí obert al mar Mediterrani amb unes infraestructures a l'altura d'este gran esdeveniment. Una competició que es va viure amb intensitat i que va situar València en el mapa mundial del turisme nàutic.

Añade una descripción


Añade una descripción
Añade una descripción
Actualment, la Marina Real Joan Carles I és un espai on conviuen de forma permanent treball, vida i oci. Sense oblidar la seua tradició nàutica, s'ha convertit en un dels ports esportius referents del Mediterrani. Compta amb més de 900 amarraments i unes instal·lacions de primer ordre, preparades per a resguardar barcos d'entre 8 a 150 metres d'eslora i una dàrsena específica per a superiots de més de 25 metres.

És un recinte viu que disposa de més de 2.500 metres quadrats de zones d'oci infantil, 4 quilòmetres de carril bici i espais de passeig, una completa gamma de restaurants i llocs de diversió, empreses de recreació nàutica i passejos amb vaixell. També alberga el Museu de la Copa, un recorregut interactiu per la història del trofeu més antic del món: l'America´s Cup.

Marina Real Juan Carlos I, Muelle de la Aduana s/n - CP: 46024 Valencia (España) - Tlf. +34 963 46 2007 / Fax. +34 963 40 7577 - info@marinavalencia.com

Marinareal_velesyvent2014marina_real_31enero

Rate and share