Tonyina marinada a les set espècies

Des de el Cabanyal de València

Deliciosa tonyina marinada, una recepta tradicional però amb el toc oriental de les espècies. El plat perfecte per als amants del peix i els salaons.
Per:
4
Ingredients:
150 grams de tonyina fresca 5 grams de macís 5 grams de cardamom 5 grams de mostassa blanca 5 grams de mostassa negra 5 grams de pebre blanc 5 grams de pebre negre 5 grams de fum 100 ml d’oli d'oliva Sal i sucre a parts iguals per a macerar.
Elaboration:
Poseu en un recipient una capa de sal i una altra de sucre, col•loqueu damunt la peça de tonyina, tapeu-la amb una altra capa de sucre i una última de sal. Deixar-ho marinar unes hores. Rentar la tonyina, assecar-la amb un drap suau i tallar-la a filets. Tritureu en una batedora el macís, els pebres, el cardamom i un poc de sal fumada. Incorporeu a esta mescla les dos mostasses en gra i afegir l'oli. Deixeu-ho reposar i finalment regueu els filets de la tonyina marinada amb l'oli especiat.
 • Municipis:
 • Valencia

  Restaurant

  Restaurant Casa Montaña

  Vi recomanat

  Marina Alta de Bodegas Bocopa
  • Marina Alta de Bodegas Bocopa
  • El blanc Marina Alta de Bocopa és tot un clàssic dels vins alacantins i referent d’un dels raïms més reconeguts que hi ha: el moscatell. Tant la selecció, el grau de maduració com la fermentació, controlada de ...
   Més informació

  Valora i compartix