Moros i Cristians

Moros i Cristians

Fa més de 30 anys que un grup d'amics de Manises va decidir formar una comparsa. Un any després començaren a desfilar pel carrer Major de la localidad, sense imaginar-se que seríen la plaga d'una tradició que hui en dia s'ha convertit en un dels principals reclams de les Festes de Manises.

Els Moros i Cristians de Manises són un dels que major expectació desperta dins de la comarca de l'Horta. Constitueixen a la actualidad una de les principals festes, perque aglutinen a les seues desfilades, un total de més de 500 festers i festeres. Són un exponent de llum, màgia, colorit, vistositat..., que omplin els carrers de Manises, durant uns dies de festa y alegria.

Les comparses que participen al bàndol cristià són: Cruzados Templarios, Artal de Luna, Els Boïls i Albardi. I les que representen el bàndol moro són: Maseros, Menecil, Kelvies, Mitja Luna y Alt Nasid Salah Adin.

A tots ells els podem vore als diferents actes de Moros i Cristians que comiençen amb el Pregó que posa el punt d'eixida d'esta festa. Es comença amb l'Ambaixada Mora i l'Entrada Mora, després desfila l'Ambaixada Cristiana i s'acaba amb l'Entrada Cristiana.

  • Detalls:
  • Municipi: Manises
  • Data inici : 05/07/2016
  • End date: 10/07/2016
  • Primera quincena de julio

Valora i compartix