BTT - Mountainbike

Si la BTT és la teua passió...

BTT en la Tinença de Benifassà

És l'activitat que es realitza sobre una bicicleta de muntanya (o BTT, Bicicleta Tot Terreny) en zones muntanyoses. S'aplica el terme a tots els terrenys camp a través que presenten moltes de les dificultats existents en els paratges muntanyosos. Poden ser terrers diversos (arena, terra, fang, rierols, etc), obstacles (buits, pedres, troncs , branques, penya-segats, etc), així com pendents diversos i rutes sinuoses. El seu objectiu és realitzar recorreguts camp a través sobre una bicicleta de muntanya.

La Comunitat Valenciana, que en el seu conjunt presenta un relleu prou muntanyós, oferix una infinitat d'itineraris per a recórrer i disfrutar a lloms d'una BTT. Tens a la teua disposició la Xarxa de Centres BTT de la Comunitat Valenciana, amb huit centres distribuïts per tot el territori valencià, des dels quals partixen un bon nombre de rutes de distintes dificultats que cobrixen més de 3.000 km. A més, un complet calendari de marxes i circuits repartits per tota la Comunitat Valenciana satisfarà el ciclista de muntanya més exigent.

I si vols estar assabentat de l'actualitat del món de la BTT a la Comunitat Valenciana, unix-te al nostre Facebook de BTT de la Comunitat Valenciana!

Valora i compartix