Cicloturisme

A rodar...

cicloturismo Benidorm_MarcoPoloExp_Img5.jpg

La Comunitat Valencianaoferix un paisatge variat i un clima adequat per al cicloturisme. Més enllà de les rutes que recorren les muntanyes valencianes, aptes per a bicicletes tot terreny, l'àmplia franja litoral i les valls interiors permeten disfrutar de la bicicleta en totes les seues formes. Pedalejant al nostre ritme, el viatge es convertix una experiència plena que val la pena descobrir.

Vies verdes, antics camins com la Via Augusta, el Camí de Llevant a Santiago o  el Camí del Cid, entre altres rutes. Tants itineraris com els que siguem capaços de dissenyar per carreteres secundàries, camins agrícoles o carrils bici...

El cicloturisme és una forma magnífica de conéixer pobles, d'acostar-se al mar, de recórrer els paisatges agraris, i en definitiva d'explorar la Comunitat Valenciana de nord a sud, d'est a oest, com nosaltres vulguem.

La Federació Valenciana de Ciclisme de la Comunitat Valenciana oferix informació del calendari de proves de cicloturisme que se celebren en el nostre territori.

Valora i compartix