AIP Language Institute

AIP Languages ofereix l’oportunitat de gaudir d’unes meravelloses vacances educatives, combinant un curs d’espanyol d’alta qualitat amb una àmplia gamma d’activitats culturals i lúdiques.

Direcció
Certifications:

- Institut Cervantes
- State Universities of New York System (EUA)
- CSN (Suècia)
- University of North Texas System (EUA)
- Bildungsurlaub (Alemanya)
- FEDELE
- AMELE

AIP Hall.jpg

L'escola està situada a 15 minuts caminant del centre històric, dins de l'àrea universitària de València, una zona molt segura i amb molt d’ambient. I també, amb bones connexions a la platja.

AIP Languages va inaugurar les seues noves instal·lacions al juny de 2005, incloent sala d'ordinadors, biblioteca, sala de projeccions per a més de 60 persones i 14 aules. Un centre nou i modern completament equipat per a l'ensenyament d'idiomes.

Un grup de professors altament qualificat, exàmens setmanals, control rigorós de la qualitat i un seguiment individualitzat a cada estudiant, són alguns dels pilars sobre els quals AIP fonamenta el seu treball per mantindre l'interès i l'esforç diari dels seus alumnes.

Zona turística: València Terra i Mar.

Situació: cèntrica, zona universitària.

Idiomes: anglés, italià, alemany, francés i xinés.

Activitats: turístiques, culturals i d’oci.  

L’escola ofereix cursos per a tots els nivells i, a més de les classes, s’ofereixen moltes activitats per a complementar l’aprenentatge a l’aula.

Bàsic: quatre classes de 55 minuts al dia, de dilluns a divendres.

Bàsic Plus: cinc classes de cultura a la setmana amb activitats afegides al Curs Bàsic.

Negocis: una classe addicional afegida al Curs Bàsic, cinc dies a la setmana. Els estudiants han de tenir un nivell intermedi d’espanyol.

Negocis plus: cinc classes de cultura a la setmana amb activitats afegides al Curs Bàsic + Negocis.

DELE: una classe addicional afegida al Curs Bàsic per a preparar els exàmens DELE de l’Instituto Cervantes.

DELE +: preparació a l’examen i cinc classes de cultura a la setmana amb activitats.

Un a un: el nombre total de classes dependrà de les necessitats específiques de cada estudiant.

Programa de pràctiques: combina curs d’espanyol i pràctiques en empreses de València. L’estudiant ha de tenir un nivell intermedi d’espanyol i estudis o experiències en la branca professional de l’empresa.

L'escola oferix allotjament en famílies i en apartaments compartits. En les dos opcions, els habitatges estan ben equipats i localitzats al centre de la ciutat, amb fàcil accés a l'escola.

Les famílies són elegides seguint un rigorós procés de selecció, la qual cosa assegura disposar de persones amb anys d'experiència en el tracte amb estudiants. Esta opció suposa una oportunitat única per practicar l'idioma.

Però si l'estudiant preferix tindre més independència durant la seua estada a València, AIP recomana l'allotjament en un apartament compartit amb altres estudiants de l'escola. AIP també oferix allotjament en hotels i residències universitàries. Per a obtindre més informació, l'estudiant interessat ha de posar-se en contacte amb l'escola.

AIP Languages compta amb un guia cultural, especialitzat en turisme, responsable de l’organització de les activitats culturals i d’oci. Excursions, viatges de cap de setmana, activitats de muntanya, etc.

Valora i compartix