Taronja School

Taronja School va ser creada per la revista Vulture, la publicació universitària més avantguardista de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa l’escola sempre s’ha vist contagiada de la seua personalitat jove, moderna i creativa. Diferents artistes valencians han aportat la seua creativitat per a decorar les diferents classes d’espanyol: la classe Kitsch, la classe del Doctor Boig o la Classe de Disseny són bons exponents d’aquest esperit. A més, l’escola compta amb espais propis per al descans, amb ordinadors amb connexió a Internet, màquines de begudes i sofàs i una terrassa on l’estudiant podrà evadir-se en els dies més calorosos.

Direcció
Certifications:

Institut Cervantes (Espanya)
Membre de l'Organització Tandem International
Certificat de Qualitat Tàndem
FEDELE- AMEELE (Espanya)
Bildungsurlaub (Alemanya)
CSN (Suècia)

Recepción Taronja School

L'escola està situada en el mateix centre de la ciutat, al costat de la plaça de l'Ajuntament, la qual cosa dota a Taronja School d'una situació envejable (es poden visitar nombroses zones històriques caminant) i unes connexions de transport magnífiques que permeten arribar a la platja de la ciutat en tan sols 15 minuts.

Taronja School aporta una visió nova de l'ensenyament de l'idioma. Els seus cursos es desenvolupen en un ambient agradable i distés, en sales  completament equipades, amb un sistema d'aprenentatge diferent. El seu objectiu és que l'alumne aprenga espanyol al mateix temps que s'introduix en la cultura espanyola i els seus costums. Tot això, impartit per una plantilla de docents llicenciats en Filologia Hispànica que destaca per la seua joventut, professionalitat i preparació.

Zona turística: València Terra i Mar.

Situació: urbana, cèntrica.

Idiomes: anglés, italià, alemany, francés i polonés.

Activitats: turístiques, esportives, culturals i oci.

Les classes tenen una durada de 50 minuts i deu alumnes com a màxim. A més, els cursos inclouen gratuïtament classes de cuina i cultura una vegada per setmana.
Taronja ofereix cursos especials totalment nous com el Curs de l’Amor o el Curs de Cuina Espanyola.
Curs intensiu: quatre hores al dia.
Curs superintensiu: quatre hores i dues en horari de vesprada.
Curs Erasmus: cursos de deu o quatre hores a la setmana.
Curs intensiu + DELE: curs intensiu reforçat amb cinc hores setmanals dedicades a l’examen d’espanyol DELE.
Curs intensiu + negocis: curs intensiu reforçat amb cinc hores setmanals dedicades a la terminologia dels negocis.
Curs de formació de professors: destinat a professors d’espanyol com a segona llengua.
Curs de l’amor: per a aprendre espanyol a través del fil conductor de l’amor.
Curs de cuina espanyola: per a aprendre espanyol mentre es gaudeix de la passió per la cuina.
Classes particulars: paquets de deu o vint hores setmanals. Combinables amb els cursos.

Fachada de Taronja School

Apartaments: l'escola selecciona apartaments cèntrics, que tenen totes les comoditats. Estos pisos es compartixen amb alumnes de l'escola o amb estudiants espanyols.

Famílies, l'opció perfecta per parlar espanyol a tota hora. L'escola ha fet una selecció de llars espanyoles on els seus alumnes podran allotjar-se, en règim de només desdejuni, mitja pensió (inclou desdejuni i sopar) o pensió completa (inclou els tres menjars).

Residència d'estudiants: es troba situada a la zona universitària a tan sols cinc minuts de la platja i a vint del centre i de l'escola. Cada habitació té bany, aire condicionat, clavilla de televisió i Internet.

Taronja School en la playa de Valencia

En Taronja, s’ofereixen una gran quantitat d’activitats. El primer dimarts s’ofereix a l’alumne un recorregut turístic gratuït pel centre de València, i tots els estudiants poden assistir gratuïtament una vegada a la setmana a classe de cuina espanyola i de cultura espanyola.

Valora i compartix