Salut, naturalesa i aventura a Spa Natura Resort Peníscola

Playas y calas, ocio y diversión

Offer description:

Tu eres el realment important. Així que regala't una estada a Spa Natura Resort, situat a l'entorn de l'horta de Peníscola, al costat del mar, a peu del Parc Natural i Reserva Marina de la Serra d’Irta. No t'ho penses.

Vacances actives o de relax, rurals i d'aventura, de salut i bellesa, tant en bungalows com en cabanyes i tant en glamping com en càmping. A Spa Natura Resort Peníscola entren tots els plans imaginables. I la veritat, sentir els beneficis de l'aigua de deu de l’spa i gaudir en plena naturalesa de l’apiturisme faran que l'estada siga divertida, natural i inoblidable.

L'apicultura és un dels oficis més antics i en vies d'extinció. Anima't amb l'Escapada Apícola d’Spa Natura, podràs descobrir el que envolta el meravellós món de l'apicultura. De la bresca al pot, ens mostraran tot el procés de fabricació i extracció de la mel, la ruta de l'abella i com viu en comunitat i al rusc.

Un altre turisme és possible! Un turisme responsable amb el medi ambient en el parc de vacances Spa Natura. Plaques solars, reciclatge del plàstic que s'empra en mobiliari i senyalització, sistema de recuperació i tractament d'aigües residuals, fem orgànic triturat i aprofitat com a abonament… es pot demanar més?            

Ah, compten amb un nou sistema de Vacances a la Carta que et permet l'alternança de diferents activitats dins d'un mateix paquet turístic.

Optional services:

Completa les teues vacances a Peníscola, entre el Mar Mediterrani i la Serra d’Irta. Tindran molts ambients per a escollir: el seu casc antic, la majestuositat del seu castell-fortalesa, el passeig marítim i les avingudes de la zona turística, les seues extenses platges i les seues acollidores. Difícil elecció.

Galeria

Rate and share