Propostes per al teu viatge. Descobreix la Comunitat Valenciana a través de les propostes setmanals

Deixa de somiar despert i gaudeix del viatge que sempre has imaginat. El portal comunitatvalenciana.com cada setmana et proposa les millors oportunitats per conèixer la Costa Blanca, Benidorm, València, Terra i Mar i Castelló. Propostes per a tots els gustos t'esperen en forma d'allotjaments increïbles, viatges combinats, vacances de salut o turisme de negocis. I si busques més intensitat, turisme actiu, restauració, parcs d'oci i cultura. Tot de mans d'agències de viatges, operadors, hotels i altres empreses especialitzades en turisme de primer nivell.

Propostes de la setmana
  • Benidorm Comunitat Valenciana 1
    L'Hotel Villa del Mar Benidorm se situa en primera línia de la platja de Ponent, a sols 300 metres del centre històric de la capital extraoficial de l'estiu, Benidorm.
  • Alcudia de Veo 1
    L'allotjament Casa Rural de Benitandús és el lloc ideal per a desconnectar i gaudir uns dies en família en plena naturalesa. Les muntanyes de la Serra d’Espadà t'acolliran per a oferir-te una experiencia sensorial.
  • Albufera Parc 2
    Albufera Parc és un projecte que va nàixer amb l'objectiu de donar a conéixer el Parc Natural de l'Albufera a totes la persones que visiten València. La seua filosofia és recuperar, conservar i divulgar els valors culturals, mediambientals i...

Valora i compartix